Seu Electrònica                   infotorrentada.cat

971 83 83 93

Inici > Taxonomy > Term > Serveis Socials

Serveis Socials

El 14 de febrer, regala igualtat

De l'11 fins a finals de febrer, es du a terme la campanya "El 14 de febrer, regala igualtat", de la Direcció Insular d'Igualtat a tots els municipis de Mallorca, al servei de trens i autobusos del TIB, mitjans de comunicació i xarxes. 

Aquesta iniciativa prové d'un moviment mundial One billion rising revolution que, el dia dels enamorats, vol recordar que hi ha un bilió de dones -o sigui una de cada tres dones- que patiran violència en algun moment per part de les seves parelles, que les estimen i les desitgen.

Homes donant la cara contra la violència masclista

Com ve fent els darrers anys la Direcció Insular d’Igualtat del Consell de Mallorca, el 25 de novembre, en motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones organitza un seguit d’accions en coordinació amb els ajuntaments adherits a l’Estratègia local per la igualtat de Mallorca.

Per això, demà es durà a terme una taula informativa, de les 9.30 a les 12.00 h, davant s'Escaleta, amb l'objectiu d'impulsar aquesta campanya de sensibilització.

Vos hi esperam a totes i tots!

 

L'Assamblea del Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació celebra 25 anys de la seva fundació

L'Ajuntament de Sant Llorenç ha participat en la 25a Assamblea General de Socis dels Fons Mallorquí, on s'han aprovat els pressuposts, les línies d'actuació i els projectes de cooperació per al 2018. 

El batle de Montuïri i el president del Fons Mallorquí, Joan Verger, han recordat el caràcter especial d'aquesta assemblea que ha donat l'inici als actes de celebració del 25è aniversari del Fons Mallorquí. Per aquest motiu, el Fons ha estat reconegut amb la Medalla d'Honor i Gratitud 2018 del Consell de Mallorca. 

imatge de framon

Taller per persones cuidadores

El taller es dirigeix a persones cuidadores no professionals i tracta d'autocura i atenció a persones dependents. Entre d'altres temes, podreu conèixer o ampliar els vostres coneixements sobre demències, com mobilitzar les persones amb dificultats, nutrició familiar, aspectes legislatius de la Llei de dependència... 

100è aniversari de Maria Nebot Sureda

Avui, en el Centre de dia de Sant Llorenç, na Maria Nebot Sureda ha complit 100 anys, acompanyada de la seva família i dels seus amics del centre.

Per aquest motiu, l'Ajuntament i la família li han volgut preparar un berenar-sopar.

Des del departament de Benestar Social li desitjam molts d'anys!

Els Serveis Socials estrenen nova furgoneta adaptada

A partir d’avui, els Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, estrenen nova furgoneta adaptada.

Per tal de cobrir les necessitats dels centres de dia del nostre municipi, s’ha adquirit una nova furgoneta adaptada la qual es complementarà amb la que ja hi havia disponible.

D’aquesta manera, es podrà oferir un millor servei als usuaris tant del centre de dia de Sant Llorenç com els de Son Carrió.

Pàgines

Subscriure a RSS - Serveis Socials