Seu Electrònica                   infotorrentada.cat

971 83 83 93

Inici > Taxonomy > Term > Medi Ambient

Medi Ambient

Horts urbans ecològics

S'obri la convocatòria per sol·licitar parcel·les als horts urbans de cala Millor situats al Carrer de Son Galta. 

Si estau interessats, us podeu dirigir a l'Ajuntament de Sant Llorenç, a les Delegacions de Son Carrió i sa Coma i a través de la Seu Electrònica per a realitzar la sol·licitud.

El termini acaba el divendres 25 de gener.

 

Sant Llorenç des Cardassar s'uneix al pla integral d'Ecovidrio per a incrementar el reciclatge de vidre

  • Més de 100 establiments hotelers de Sant Llorenç des Cardassar participaran en la campanya 'Pren nota, recicla vidre'.
  • La col·laboració de l'hostaleria, que genera quasi el 50% dels residus d'envasos de vidre d'un sol ús, és clau per a incrementar la taxa de reciclat.

Curs sobre la detecció i control de la Xylella Fastidiosa

Els propers 25 i 26 de juny de 2018, es durà a terme un curs sobre la detecció i control de la Xylella fastidiosa, a càrrec de l’Associació Agrària de Joves Agricultors (ASAJA) de Balears.

El curs constarà de dues parts: una sessió teòrica que es durà a terme a l’Espai 36 (dilluns dia 25 de 17 a 20h), i una sessió pràctica que es durà a terme dimarts dia 26 de 17 a 19h (el professorat informarà sobre el lloc exacte de realització d’aquesta).

Per altra banda, remarcar que el curs és totalment gratuït.

Més de 500 alumnes del municipi de Sant Llorenç celebren el Dia Mundial del Medi Ambient

L’Ajuntament en col·laboració amb algunes associacions, han organitzat un matí de tallers i activitats sostenibles a l’Auditòrium sa Màniga

L'Ajuntament de Sant Llorenç, des de l'àrea de Medi Ambient, ha dedicat aquest dimarts matí a una jornada d'activitats i tallers per a celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient, que fou aquest passat 5 de juny.

A aquesta activitat hi han participat un total de 545 alumnes, d'entre 6 i 12 anys, procedents de les escoles de Sa Coma, Son Carrió i Sant Llorenç.

Campanya de gestió de residus "Separar ens uneix"

La Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern de les Illes Balears, ha posat en marxa la campanya sobre la correcta gestió dels residus “Separar ens uneix”.

Aquesta campanya té l’objectiu de conscienciar a la ciutadania de la importància de separar correctament els residus, ja que és l’única manera de facilitar-ne el reciclatge.

Des de l’Ajuntament de Sant Llorenç ens sumam a la causa, ja que consideram que el reciclatge és summament beneficiós en molts àmbits, principalment per al medi ambient i per a l'economia d'una comunitat.

Sant Llorenç bonifica a 52 entitats hoteleres per a la seva correcta gestió de la matèria orgànica

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha fet entrega aquest dimarts dematí a l’Auditori sa Màniga d’una bonificació total de més de 128.000 euros als 52 hotels de la localitat -dels 59 adherits- que durant la temporada 2017 varen fer una correcta gestió de la seva matèria orgànica. En total s’han separat 2.849 tones de matèria orgànica.

Aquest programa pretén ser un incentiu per a que aquestes entitats, que generen un alt número de residus, tinguin més cura i potenciïn pràctiques ambientals més sostenibles.

Campanya de captura de serps invasores

Molts de vosaltres haureu sentit xerrar, i fins i tot les haureu vistes, de les serps invasores. La introducció d’espècies invasores és una de les principals amenaces per a la biodiversitat, especialment quan es tracta d’una illa, com és el cas de Mallorca. A més, l’aparició de noves espècies de serps està causant certa alarma entre la població. Per això, l’Ajuntament ha posat en marxa una campanya de captura de serps invasores, posant a disposició de la ciutadania unes gàbies-trampa destinades a la seva captura.

Separa l'orgànica, tanca el cercle!

El proper mes de juny, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, la Direcció Insular de Gestió de Residus del Consell de Mallorca desplegarà una nova campanya de foment de la separació en origen de la fracció orgànica de residus. La campanya consistirà en obsequiar tota la ciutadania interessada amb un poalet de 10 litres de capacitat i també es sortejaran tres compostadors domèstics de matèria orgànica.

L'Ajuntament es reuneix amb la Conselleria per parlar de la línia elèctrica Bessons-Artà

Els Batles i alguns regidors de la Comarca de Llevant, afectats pels projectes de la línia elèctrica Bessons-Artà, es desplaçaren a Palma per transmetre la seva preocupació a la Conselleria i explicar les diferents actuacions dutes a terme aquests dies, abans que acabin les al·legacions.

Per part de la Conselleria van explicar que, tot i que la configuració del projecte la decideix l'Estat, encara queda una llarga tramitació a nivell autonòmic del projecte:

Pàgines

Subscriure a RSS - Medi Ambient