Seu Electrònica                   infotorrentada.cat

971 83 83 93

Inici > Taxonomy > Term > Esports

Esports

L'Ajuntament de Calvià i el gimnàs Happy Gym realitzen un donatiu pels damnificats de la torrentada

Aquest matí, Hur Aguilar, director esportiu del Happy Gym, i Eva Serra, tinent batle de l’Ajuntament de Calvià i regidora d’esports, han visitat personalment el poble de Sant Llorenç per tal de fer arribar un donatiu de 2000 €.

L'Agrupació de Veterans de la Societat Cultural Esportiva Hispania es suma als donatius

Aquest matí, la Junta Directiva de l'Agrupació de Veterans de la Societat Cultural Esportiva Hispania de Bàsquet ha visitat personalment el poble de Sant Llorenç des Cardassar per tal de fer arribar un donatiu de 246 € pels damnificats de la passada torrentada.

Aquest grup de Es Vivero, la barriada de Palma, es troba format per onze membres de la Junta Directiva, presidida per Josep Roca Salom, i per cent-cinc socis, els quals han col·laborat en aquesta acció solidària.

imatge de framon

Comença el termini d'inscripció per a les activitats esportives municipals

Podeu formalitzar la matrícula a ca s'Escaleta (Sant Llorenç) o delegacions de Son Carrió i sa Coma, abans del 28 de setembre.

El preu de cada activitat és de 74,07 euros tot l'any (d'octubre a maig) més 5 euros en concepte d'assegurança, que s'han d'ingressar al compte corrent que apareix en el formulari d'inscripció.

Sant Llorenç prepara una diada nocturna esportiva per a tots els gustos

El pròxim 27 de juliol al complex esportiu de Sant Llorenç es celebrarà una nit especial i plena d’esport. 

Així, a partir de les 20:00h es podran realitzar un seguit d’activitats de forma totalment gratuïta. L’adrenalina de la tirolina, el tradicional pàdel, la refrescant piscina i la innovació del futbol bombolla seran les activitats que es podran practicar. 

A la vegada, al Bar des Moleter també s’oferiran tapes per a completar la vetllada. 

Marga Fullana, campiona mundial del Màster de Mountain Bike World Championships per 9a vegada

La prova, que va començar diumenge dia 15 de juliol, s’ha disputat a la pista de Vallnord Bike Park de la Massana, a Andorra 

La ciclista llorencina Margalida Fullana segueix aconseguit victòries internacionals i de prestigi. Així, aquest dimarts, s’ha proclamat campiona mundial de MTB per novena vegada. 

Pàgines

Subscriure a RSS - Esports