Inici > Taxonomy > Term > Festes

Festes

Programa d'actes de Setmana Santa a Sant Llorenç

Ja podeu consultar el programa d'actes de Setmana Santa de Sant Llorenç des Cardassar.

  • DISSABTE DEL RAM, 24 DE MARÇ 

-Dinar (Fideuà) de Germanor de Confraries a la plaça de l’Església a les 13:00 h, obert a tothom i organitzat per la Comissió de Confraries. Venda de tiquets, Farmàcia Ca’n Justo. Preu: 10 €. Nins fins a 12 anys 5 € (Data màxima per apuntar-se: 22-3-2018).

L'enterro de la sardina a Son Carrió

Ahir, dimarts 13 de febrer, es va celebrar l'enterro de la sardina, acte amb el qual s’acaba el carnaval i comença la quaresma.

A Son Carrió no es van nvoler perdre la festa, per la qual cosa, i com marca la tradició, es va passejar la sardina pels carrers dels poble a càrrec de les nines del voleibol cardassar amb l’acompanyament de la banda de música de Sant Llorenç fins al poliesportiu.

Tot seguit, els 350 assistents van poder gaudir d'un sopar de sardines fregides, trempó i un bon tassó de vi preparats per voluntaris del poble. 

Moltes disfresses a la Rua de Carnaval de Sant Llorenç

El passat dissabte 10 de febrer, es va celebrar la rua de Carnaval al nostre municipi.

En el cas de Sant Llorenç, foren moltes les disfresses que participaren a la rua amb l'acompanyament de la banda de música, i que després es disputaren els premis en el concurs de Carnaval. Seguidament, a la plaça de l'Església, començà l'animació infantil amb els Petits Pirats per acabar amb els Pirates Pirats i el DJ Simonet. 

Una vetlada ben colorida i animada malgrat el mal temps i el fred.

El Carnaval es va gaudir a Sa Coma

Ahir es va celebrar la Rua a Sa Coma, la qual va partir de la Delegació i va acabar al Poliesportiu. La Rua va comptar amb l'animació de La Xaranga Los Estupendos Burruños. 

La festa va seguir al Poliesportiu amb el tradicional concurs de disfresses i amb l'animació infantil a càrrec de la Mini Disco del DJ Cisco. 
A més, hi va haver un sopar de Carnaval a La Bodega, on es va continuar la festa amb ball i música en viu. 

Carpa per a la celebració dels actes de Carnaval a Sant Llorenç

A causa de les previsions meteorològiques per demà, 10 de febrer, l'Ajuntament posarà una carpa a la plaça de l'Església de Sant Llorenç per poder celebrar la Rua de Carnaval.
D'aquesta manera, tots els actes previstos es duran a terme en l'horari establert en el programa. 
Us recordam que la concentració serà a les 18:00h i la Rua començarà a les 18:30h. 
Preparau les vostres disfresses i ens veim a la plaça!

Gran èxit de la ximbombada de la 3a edat de Sant Llorenç

Per celebrar el Dijous Llarder, l'Associació de la 3a edat de Sant Llorenç, conjuntament amb la col·laboració d'un grup de joves, van organitzar una exitosa ximbombada.

Els 160 assistents van cantar i animar la trobada. A més, van gaudir d'una torrada degustant productes mallorquins elaborats per la gent gran.

Va ser una vetllada del més animada!

Gran festa de carnaval pels més petits

El dijous, 8 de febrer, els nins i nines de Sant Llorenç van poder gaudir d'un capvespre de carnaval molt animat al Poliesportiu. 

La festa va comptar amb l'animació infantil a càrrec del grup Spaghetti Gourmet. A més, els alumnes de l'escola Mestre Guillem Galmés van muntar una paradeta per recaptar fons pel viatge d'estudis.

Tots els assistents, vestits amb disfresses d'allò més colorides i variades, es divertiren a lo gran!

Pàgines

Subscriure a RSS - Festes