Inici > Taxonomy > Term > Festes

Festes

Festes s'Illot 2017

Del 18 al 20 d'agost de 2017, es duran a terme les festes patronals de s'Illot.

Consultau els actes i horaris que es duran a terme. 

MOLTS D'ANYS I BONES FESTES!

Èxit de públic i de participació a la XXI Fira Nocturna

Ahir vespre Sant Llorenç des Cardassar va viure una de les fires nocturnes més exitoses de les darreres edicions. Fins a l’Estació es va desplaçar gent de tota la comarca del Llevant de Mallorca per gaudir d’una nit complerta, degustar els plats exquisits i divertir-se al ritme de la xaranga Los Estupendos Burruños i de l’actuació musical Marino E Marini.

Naomí Galmés i Simó Rodríguez, cabota i cabot del 2017

Els ‘calàpots’ de Sant Llorenç des Cardassar varen celebrar ahir la festa del seu patró amb ‘Sa Torrentada’. Enguany és la primera vegada que el grup de joves llorencins Granots i Sopes organitza un festa d’horabaixa dins el torrent, al costat del camp de futbol “Es Moleter”.

Més de 4.000 persones passades per aigua

La cursa nocturna de Sant Llorenç des Cardassar 'Més sans que un gra d’all’ va congregar ahir vespre unes 4.000 persones amb ganes de fer esport i gaudir d'una nit passada per aigua.

L'esdeveniment, que va celebrar la seva XXIV edició, va aplegar a tots els públics, des de les famílies senceres que varen aprofitar la nit per passejar fins als joves que varen sortir de marxa i alguns per practicar un poc d'esport durant el recorregut que es fa pels carrers més cèntrics del poble.

Exposició fotogràfica "Un viatge a l'Índia" d'Àngel Carretero

L'exposició fotogràfica "Un viatge a l'Índia" d'Àngel Carretero, estarà oberta tots els dies de festa de 20 a 22h a l'Espai 36. 

En ella hi trobareu un photocall solidari, on us podreu fer fotografies instantànies que podreu recollir al cap de 30 minuts, a més d'una mandala gegant per col·laborar en la construcció de cases. 

No us ho perdeu!

Preparats per la cursa "Més sans que un gra d'all!"

Sant Llorenç es prepara per rebre demà més de 4.000 corredors de totes les edats per participar participar a la la XXIV Cursa popular nocturna “Més sans que un gra d’all!”. El balte Mateu Puigròs recorda que "l’únic requisit per participar-hi és estar disposat a acabar la cursa amb un bon xop".

XXI Fira Nocturna a l'Estació

Dissabte dia 12 d'agost, en motiu de les festes patronals de Sant Llorenç des Cardassar, es durà a terme la ja tradicional XXI Fira Nocturna a l'Estació.

La partida serà a les 20h a de la plaça de l'Església, amb l'acompanyament dels xeremiers del Puig, fins a l'Estació, on podreu sopar de tapes a la fira amb:

- FOOD TRUCK VARIAT

- RESTAURANT CALA MOREIA

- RESTAURANT CAN PEDRO

- HOTELS SENTIDO PLAYA DEL MORO I CASTELL DE MAR

- MELASSA, HOTEL SOM FONA

- CAN VINYES

- SEÑOR JAMÓN

- ALL IN CATERING

 

Pàgines

Subscriure a RSS - Festes