Naomí Galmés i Simó Rodríguez, cabota i cabot del 2017

Els ‘calàpots’ de Sant Llorenç des Cardassar varen celebrar ahir la festa del seu patró amb ‘Sa Torrentada’. Enguany és la primera vegada que el grup de joves llorencins Granots i Sopes organitza un festa d’horabaixa dins el torrent, al costat del camp de futbol “Es Moleter”.

A més de l’animació amb els dj locals, hi va haver nominacions al cabot i cabota de l’any. Per poder escollir el guanyador i guanyadora, els al·lots nominats pels seus amics es varen haver d’enfrontar a dues divertides proves: una cursa de canyes de caràcter eliminatori i, després, una de sacs on els guanyadors es varen fer amb la corona.

Naomí Galmés es va erigir en ‘cabota’ i Simó Rogríguez en ‘cabot’ d’aquesta primera i renyida Torrentada. Per acabar la festa el rei i la reina varen agrair l’elecció de la millor manera possible, esquitxant els ‘calàpots’.

Granots i Sopes han organitzat dimarts dia 15, a l’Estació, a les 21 h, un concurs de curtmetratges que vol ser una paròdia dels famosos “Golden Globes”. Podeu consultar el programa de Festes de Sant Llorenç.

Imatges: 
Categoria: