L’IMAS i l’Ajuntament de Sant Llorenç signen dos convenis per a les Ajudes d’Urgent Necessitats dotats amb 25.258 euros

La consellera de Benestar i Dret Socials del Consell de Mallorca i la presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, ha signat avui dematí dos convenis per a les Ajudes d’Urgent Necessitats (UGN) amb el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, i la regidora de Benestar Social, Maria Galmés, dotats amb 25.258 euros. A l’acte que, s’ha duit a terme al centre comarcal de l’IMAS a Manacor, també hi han assistit altres batles i batlesses de diferents municipis d’arreu de l’illa.

Amb l’Ajuntament de Sant Llorenç, han signat un conveni de col·laboració per a la concessió de les ajudes a famílies amb menors en situació de risc social i a persones en situació de greu i urgent necessitat. Aquest conveni té un import de 13.550,89 euros en concepte d’ajudes realitzades a l’exercici 2017. El segon conveni que s’ha signat correspon a les ajudes destinades a projectes de suport psicosocial i intervenció en infància i família en situació de risc. Perquè es pugui dur a terme aquest projecte, el Consell destina a l’Ajuntament una subvenció de 11.707,07 euros.

La consellera Margalida Puigserver ha indicat que els ajuntaments disposaran dels doblers en el moment de la signatura per tal de poder atendre les necessitats de les persones que així ho necessitin.

La regidora de Benestar Social, Maria Galmés, ha explicat que aquests convenis es destinaran, principalment, a cobrir les necessitats bàsiques d’aquelles famílies que tenen menors en situació de risc social, per prevenir la seva separació i evitar-ne la desprotecció; i, també, aniran destinats a les persones que es troben en una situació de desnonament o pobresa sobrevinguda. “En aquests casos una actuació urgent és fonamental i necessària, per això agraïm la implicació del Consell de Mallorca”, afegeix la regidora Maria Galmés.

Imatges: 
Categoria: