L’Ajuntament de Sant Llorenç rep quasi 34.000 euros d’Educació per el funcionament i les activitats de les escoles infantils

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha rebut una ajuda de 33.900 euros de la Conselleria d’Educació i Universitats per al sosteniment de les escoles infantil públiques de primer cicle del terme municipal.

Les escoles infantils que es ben beneficiaran d’aquesta subvenció són l’Escoleta Card de Sant Llorenç, l’Escoleta Sant Miquel de Son Carrió i l’Escoleta Na Pol de sa Coma. Aquestes ajudes s’adrecen, en primer lloc, al sosteniment de les escoltes; en segon, al funcionament d’activitats, serveis i programes per a l’enfortiment de les capacitats educatives de les famílies; i, en tercer, al funcionament de serveis educatius d’atenció primerenca.

La regidora d’Educació, Alicia Duran, recorda que “l’Ajuntament es fa càrrec de la major part del sosteniment econòmic del primer cicle d’educació infantil, de 0 a 3 anys, i que aquestes ajudes ens permeten poder pagar part del cost de manteniment dels centres i dels programes que s’estan duent a terme”. 

Imatges: 
Categoria: