El porc negre mallorquí, protagonista absolut de la XXV Fira Ramadera de Son Carrió

El porc negre mallorquí ha estat el protagonista absolut de la XXV Fira Ramadera de Son Carrió. Per això en aquesta edició l’exposició de Ca n’Apol·lònia s’ha dedicat al porc negre mallorquí i ha estat possible gràcies a la col·laboració del Consell Regulador Sobrassada Mallorca-IGP de porc negre i a la Sobrasadería Can Company i Cuixot de porc negre José Abellán.

Els visitants i per descomptat els carrioners i llorencins han pogut tastar i comprar tota casta de sobrassada i derivats del porc als estands que hi havia muntats al costat de la plaça de Ca n’Apol·lònia.  Enguany el mestre xarcuter Xesc Reina i el xef Andreu Genestra han realitzat un show cooking emprant el producte estrella de la fira.

Enguany s’ha arribat a la 7ena edició del Concurs Morfològic de l'Ovella de Raça Mallorquina. Els guanyadors de cada categoria són els que s’indiquen a continuació.

Xots:

1. Can Perot - Es Pou Nou 

2.Mirabò

3.Sa Carrotja

Ovelles:

1. Mirabò

2.Can Perot - Es Pou Nou

3. Sa Barrera den Polla

Anyelles

1.Can Perot

2. Mirabò

3. Sa Barrera den Polla

També s’ha premiat la millor ramaderia, Mirabò; la millor presentació, Sa Carrotja; i la millor ramaderia local, Es Comellar Fondo.

Imatges: 
Categoria: