Seu Electrònica                   infotorrentada.cat

971 83 83 93

Salut

L'Ajuntament ofereix informació per a la defensa i prevenció davant la proliferació del mosquit tigre

Davant la proliferació del mosquit tigre al nostre municipi, l'Ajuntament de Sant Llorenç vol posa a disposició dels seus veïnats la informació sobre aquest moscard.
Aquí hi trobareu la informació necessària per a prevenir els seus efectes i també com col·laborar a evitar que es propagui en tanta facilitat pel nostre municipi.

Campanya de donació de sang al municipi de Sant Llorenç

Les dates seran les següents:

  • El proper dijous, 5 d’abril, de 18:00 a les 21:30 h, al Centre Sanitari de Sa Coma.
  • El proper dilluns, 9 d’abril, de 18:00 a 21:30 h, al Centre Sanitari de Sant Llorenç.

Des de la Fundació Banc de Sang i Teixits (FBSTIB) es demana la vostra implicació, fent partícep a les persones i serveis al seu càrrec per a transmetre la importància de donar i de les dates de donació. Tota l’ajuda és bevinguda.

Conferència sobre l'ús i abús dels antibiòtics

El passat dimarts, 6 de març, es va dur a terme una conferència sobre l'ús i l'abús dels antibiòtics a l'Espai 36.

Una trentena d'assistents van gaudir d eles explicacions a càrrec del microbiòleg de l'Hospital de Manacor, Xavier Mesquida. 

L'expert en antibiòtics va explicar detalladament quan i com s'han de prendre, què és la resistència als antibiòtics, quina n'és la causa i quins riscos comporta. 

Ampliació dels Serveis d'Urgències de l'Hospital Comarcal de Llevant

Aquest matí, la Presidenta del Govern Francina Armengol, la Consellera de Salut Patricia Gómez, la gerent de l'Hospital de Llevant, diferents Batles i Regidors de la Comarca de Llevant, han assistit a la presentació de l'inici de les obres d'ampliació dels Serveis d'Urgències de l'Hospital Comarcal de Llevant.

L'Hospital de Manacor inicia la primera fase del Pla Director amb les obres del Servei d'Urgències

Les obres de la primera fase del Pla Director comencen aquest mes. Per aquest motiu, la Gerència de l’Hospital de Manacor ha previst un conjunt de mesures urgents que afectaran els usuaris i el personal. La més imminent són els canvis de circulació, que hauran de tenir en compte els usuaris que acudeixin al Servei d’Urgències: entre el 12 i el 16 de febrer s’instal·laran els nous senyals indicadors dels canvis en la circulació, que mostraran com arribar al Servei d’Urgències.

Pàgines

Subscriure a RSS - Salut