Seu Electrònica                   infotorrentada.cat

971 83 83 93

Obres

Aprovada la suspensió cautelar de llicències urbanístiques a zones afectades per la torrentada

Com a conseqüència de la catàstrofe natural produïda per la gran torrentada de dia 9 d'octubre de 2018, l’Ajuntament de Sant Llorenç ha considerat «absolutament pertinent» adoptar mesures urbanístiques als àmbits afectats per tal garantir la seguretat de les persones i els béns.

Avís: Tall de carreteres

Es comunica als usuaris que la carretera local de sa Torre Nova, que va de Son Carrió a la rotonda de Son Moro, està tallada per les obres de l’emissari i es preveu que romandrà tancada al trànsit uns dos mesos.

També la carretera MA-4021 que va de Son Carrió a s’Illot està tallada per obres d’asfaltat. Es preveu que les obres s’enllestiran en una setmana aproximadament.

Avancen a bon ritme les obres del Camp Municipal d’Esports de Sant Llorenç

Les obres de recuperació del Camp Municipal d’Esport ja han començat i s’efectuen a bon ritme després de l’aprovació d’urgència d’una partida d’ajudes per a aquest objectiu. 

Amb un pressupost de 372.831,79 euros s’estan efectuant les recuperacions de la gespa del camp de futbol 7 i 11, mentre que la resta d’instal·lacions del camp; vestuaris, graderies... tenen un pressupost de 535.319,14 euros. 

Sant Llorenç inverteix en obres de millora pels seus centres escolars

S'han arreglat deficiències i s'han millorat algunes zones del CEIP Mestre Guillem Galmés i del CEIP Punta de n'Amer.

L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, a través de la seva àrea d'Educació, ha presentat les millores que s'han fet a dos dels centres escolars del municipi per tal de pal·liar algunes deficiències i millorar infraestructures. Aquestes obres han afectat al CEIP Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç i al CEIP Punta de n'Amer de sa Coma.

Les obres de reforma del local de la tercera edat de Son Carrió es reinicien aquest dilluns

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha signat aquest divendres un nou contracte amb l’empresa inquera La Trapa per a reiniciar les obres del centre social de la tercera edat de Son Carrió.

L’empresa adjudicatària seguirà amb el projecte començat el juny de l’any passat i després de l’anàlisi del projecte ja ha establert la planificació temporal del projecte, que ha marcat la finalització de les obres en dos mesos; pel que està previst que estiguin acabades al setembre.

Finalitzen amb èxit les obres de reforma i millora de la depuradora de Sa Coma

Dimarts matí, la directora general de recursos híbrids del Consell de Mallorca, Joana Maria Garau juntament amb Antoni Garcías, Director Gerent de l'Agència Balear de l'Aigua, el batlle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs i altres representants municipals han visitat l'EDAR de Sa Coma, la instal·lació que depura les aigües residuals del poble, després que s'hagin donat per finalitzades les obres de millora i reforma que començaren el 2016.

Les millores del Poliesportiu de Son Carrió ja han començat

Les millores d’algunes zones del Poliesportiu de Son Carrió ja han començat i avancen a bon ritme.

Aquest projecte reformarà i ampliarà els vestidors de l’espai esportiu dotant-los de material nou i més modern, un nou magatzem i una nova sala polivalent, on es podran realitzar tot tipus d’activitats.

Les obres compten amb un pressupost total de 295.380,80 euros dels quals 162.465,46 han estat aportats pel Consell, gràcies a una subvenció a la qual l’Ajuntament va adherir-se. La resta serà abonat per l’Ajuntament de Sant Llorenç.

El director insular de carreteres visita Sant Llorenç per conèixer la problemàtica de les travessies

El passat dimecres, 23 de maig, el director insular de carreteres, Joan Cifre, va visitar Sant Llorenç des Cardassar per conèixer de primera mà la problemàtica del trànsit a les travessies del poble.

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha reiterat la intenció d’acceptar la cessió d’aquestes travessies, sempre que s’entreguin en unes condicions òptimes.

Finalització de les obres del carrer Torre i el carrer Sol

El març de 2017, es van iniciar els tràmits per millorar la circulació dels carrers Torre i Sol, mitjançant la prolongació d’aquests carrers per facilitar el trànsit dels residents d’aquesta zona. Aquest projecte s’inclou dins l’àmbit d’actuacions de millora de la circulació a l’entorn urbà. 

Les tasques que preveia aquest projecte i les quals s’han dut a terme, han estat:

Pàgines

Subscriure a RSS - Obres