Seu Electrònica                   infotorrentada.cat

971 83 83 93

Espai 36

Horari exposicions Festes Patronals Sant Llorenç des Cardassar

Aquestes festes, podeu venir a visitar dues exposicions de fotografia a l'Espai 36:

- NATURA d'Ignasi Fotògraf

- POLS I ASFALT de Yasmina G. Garabato

L'horari de les exposicions és:

- DIES FEINERS de 20 a 22h

- DIES FESTIUS de 19.30 a 22.30h

 

No us ho perdeu!!

Teatre escolar pels alumnes de primària del CEIP Mestre Guillem Galmés

Aquest matí, els alumnes de 6è de primària del CEIP Mestre Guillém Galmés, han representat "El fill de l'aire i de la mar" i "Pica-Calderes", dues de les obres literàries de l'escriptor Salvador Galmés i Sanxo.

Els assistents han estat els nins i nines de l'escola, els quals han gaudit moltíssim de la representació teatral dels seus companys. 

Sebastià Adrover ha estat el director d'ambdues obres, les quals es tornaran a representar aquesta tarda, a les 20:00 h, a l'Espai 36 de Sant Llorenç.

Sessió informativa: Convocatòria d'ajuts en matèria d'autoocupació

Recordau que avui, dijous 17 de maig, a les 19h, a l'Espai 36, l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar conjuntament  amb l'IDI organitza una sessió informativa de la propera convocatòria dels ajuts a l'autoocupació per al 2018 de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria.

La UOM als pobles de Mallorca 2018

La Universitat Oberta per a Majors, és un projecte educatiu dinàmic i viu de la Universitat de les Illes Balears per a persones de 50 anys i més, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de la vida. Un projecte que no només millora els coneixements de la gent gran, sinó també la seva qualitat de vida.

Com cada any, durant els mesos de maig i juny, aquesta du a terme un cicle de conferències a diferents pobles de Mallorca, que en el cas de Sant Llorenç, començaran dimecres 9 de maig i acabaran dia 6 de juny.

Pàgines

Subscriure a RSS - Espai 36