Seu Electrònica                   infotorrentada.cat

971 83 83 93

Cala Millor programa activitats culturals i esportives a la platja

Lectura, vòlei, petanca o reciclatge entre les propostes per aquesta temporada estival a la platja

L’equip d’animació de la platja de Cala Millor ha programat un estiu d’oci, esport, cultura i educació. Una agenda d’activitats que integra diversitat per tal de cobrir les diferents demandes i amplia i millora la seva oferta turística.

Així, de dilluns a divendres s’oferiran activitats pels més petits amb l’objectiu de mantenir-los entretinguts i sensibilitzar-los en qüestions tan importants com la conservació del nostre litoral.

Les activitats esportives i mediambientals es fan un lloc al calendari i cada matí es podrà començar el dia amb esport: vòlei, petanca, futbol i paletes seran les disciplines esportives que es podran realitzar prèvia inscripció. A mig dia, es podran fer activitats mediambientals; tallers amb materials reciclats enfocats  a educar i conscienciar de la importància de tenir cura del medi ambient.

Biblioplatja

Amb tot, l’oferta no acaba als matins. La biblioplatja seguirà oberta també al capvespre. La biblioplatja fou inaugurada fa dos anys i situada en el Parc de la Mar recull més de 200 títols en alemany, anglès, castellà, català, danès, noruec, francès, italià i rus.

Tothom qui vulgui pot accedir al lloguer de qualsevol llibre i també pot fer-ne intercanvis amb alguns títols seleccionats.

Una oferta diferent per gaudir de la platja d’una altra manera.

Més informació al perfil de facebook: @animationcalamillorbeach

Imatges: 
Cala Millor programa activitats culturals i esportives a la platja per a completar la seva oferta turística
Categoria: