Seu Electrònica                   infotorrentada.cat

971 83 83 93

Inici > Mediambient > Presentació

Presentació

L'àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar gestiona amb criteris de qualitat i sostenibilitat la prestació dels serveis urbans com ara la recollida selectiva porta a porta o el manteniment de les zones verdes públiques. Aquest departament lidera els compromisos de millora del medi ambient i de lluita contra el canvi climàtic realitzant activitats d’educació ambiental a les escoles del municipi i impulsant criteris d’estalvi energètic i eficiència energètica als equipaments municipals, també estimula l’adopció de mesures adients perquè la ciutadania realitzi un consum d’aigua responsable.

El departament de Medi Ambient coordina i reforça actuacions que són competència d’altres administracions i departaments, com ara l’espai natural de la Punta de n’Amer o les senyalitzacions de camins rurals.

A la web trobareu informació de la gestió de residus i de la neteja viària, de l’aigua i de l’energia com també del verd urbà, podreu consultar l’estat de les platges o la guia de la Punta de n’Amer o conèixer les accions que es duen a terme en matèria d’educació ambiental. La transversalitat en què es presenten els serveis garanteix polítiques municipals globals que fan que el terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar sigui cada vegada més sostenible.