Seu Electrònica                   infotorrentada.cat

971 83 83 93

Inici > Mediambient > Educació ambiental

Educació ambiental

Un comportament adient i respectuós amb el medi és fonamental per a mantenir en bon estat els recursos actuals sense comprometre'ls de cara a les generacions futures. Aquest és l'objectiu que persegueix el desenvolupament sostenible: procurar que les activitats que es realitzin es puguin mantenir sense perjudicar el medi.L'educació ambiental es presenta com un instrument necessari i molt vàlid per promoure accions, activitats o oferir formació que garanteixi la conservació i recuperació del medi ambient.

Per això, fomentar bones pràctiques ambientals és un dels eixos fonamentals del Departament de Medi Ambient. Les dues línies de treball prioritàries són:

Les escoles del municipi: Juntament amb el departament d'educació de l'Ajuntament de Sant Llorenç, cada any s'ofereix una proposta educativa a les escoles amb activitats d'educació ambiental.

La ciutadania en general: Cada any s'organitzen activitats d'educació ambiental adreçades a la ciutadania. Podem destacar cursos de compostatge, curs de l'hort ecològic fàcil, xerrada sobre energies renovables entre d'altres.