Seu Electrònica                   infotorrentada.cat

971 83 83 93

Inici > Arees > Turisme

Turisme

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar

El Consorci de Turisme és un organisme de dret públic que gaudeix de personalitat jurídica pròpia i que neix amb la intenció de realitzar la promoció i el foment del turisme als municipis de Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera. El 16 de gener de 2013 els dos ajuntaments varen constituir, juntament amb l'Associació Hotelera Badia de Cala Millor-Sa Coma, el Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar.

La destinació turística de Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera compta amb unes 35.000 places hoteleres i és la tercera destinació en importància de les Illes Balears.

Des del Consorci de Turisme es persegueixen quatre eixos estratègics:

  • Col·laborar amb altres entitats públiques i privades promovent accions conjuntes.
  • Observar, estudiant i analitzant la realitat turística de la zona, els problemes turístics i comercials, i proposant mesures correctores.
  • Proporcionar Qualitat en destinació, afavorint l'adequació d'infraestructures i serveis, i gestionant instal·lacions i equipaments d'interès turístic.
  • Potenciar el Branding, promovent la presència activa de tots dos municipis en el mercat turístic i gestionar la identitat de marca del destí, elaborant material de divulgació, campanyes de publicitat i imatge.