Seu Electrònica                   infotorrentada.cat

971 83 83 93

Inici > Arees > Guies

Guies

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar ha elaborat tota una sèrie de guies temàtiques que ara posam a vostra disposició. Les guies s’ha editat amb l’objectiu de fomentar la pràctica d’activitats complementàries al sol i la platja, fer més enriquidora l’experiència dels nostres visitants, i fer de la nostra una destinació més competitiva.

Les temàtiques de les guies ha estat proposades a partir dels resultats obtinguts als Observatoris d’experiències turístiques dels nostre visitants, i seguint la línia del Pla Integral de Turisme de la destinació, on s’observa la tendència dels turistes a fragmentar les vacances al llarg de tot l’any durant períodes més curts. Així, i posant en comú tots aquests elements, s’ha treballat en proporcionar una oferta complementària que respongui a les preferències i necessitats dels nostres visitants, oferint, a més a més, opcions per fer d’aquest un bon destí per la seva estada.

El resultat ha estat l’elaboració de quatre guies temàtiques: Esports, Oci i família, Cultura, i Natura i platges.

Aquest material ha estat editat en un total de set idiomes: català, castellà, anglès, alemany, francès, italià i holandès, arribant així a pràcticament totes les llengües de tots els turistes que la destinació rep any rere any.